Huawei заявила про бажання розмістити у власному магазині додатків сервіси Google

За аналогією з тим, як додатки Google розміщені в App Store

фото: ferra.ru
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei заявила про бажання розмістити у власному магазині додатків сервіси Google. Попередня установка даного програмного забезпечення на смартфони компанії заборонена з минулого року.

У травні 2019 Huawei потрапила в «чорний список» міністерства торгівлі США. Через це нові смартфони компанії не отримали необхідну для установки сервісів Google сертифікацію. Це відноситься і до останніх флагманів серії P40.

Як розповів CNBC топ-менеджер Huawei Ерік Ксюй (Eric Xu), компанія сподівається, що додатки Google стануть доступні в AppGallery – у власному магазині додатків Huawei. Ксюй повідомив, що сервіси американської компанії можуть бути розміщені в AppGallery точно так само, як в App Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, минулого місяця Google подала запит американській владі на дозвіл співпрацювати з Huawei. Навіть якщо запит буде схвалений, пройде ще чимало часу, перш ніж прохання буде втілене в життя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОPhonearena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.