В Мережу потрапили дані про дату анонсу недорогого iPhone 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хайтек-аналітик Джон Проссер поділився в своєму твіттері інформацією щодо випуску нової недорогої моделі iPhone. За даними його джерел всередині Apple, iPhone 9 буде представлений 15 квітня і з’явиться у продажу 22 квітня.

Проссер каже, що ці дати були озвучені на зборах співробітників Apple, але вони орієнтовні, оскільки плани може сплутати пандемія коронавірусу COVID-19.

Презентація iPhone SE 2 повинна була відбутися в березні, але випуск цього смартфона затримався через проблеми з виробництвом, викликаних спалахом коронавірусу в Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що iPhone 9 (або iPhone SE2) отримає LCD-екран діагоналлю 4,7 дюйма з роздільною здатністю 750 × 1334 пікселів, топовий процесор Apple A13 Bionic, 3 ГБ оперативної пам’яті і камеру середнього рівня. Швидше за все, його вартість буде невисокою, адже iPhone SE коштував 399 або 499 доларів США за модифікації з накопичувачем 32 або 128 ГБ відповідно.

iPhone 9 відрізнятиметься від більш дорогих моделей iPhone, які готуються до випуску в 2020 році: у нього екран меншої діагоналі (і не OLED, а LCD), використовується більш проста камера, немає підтримки 5G і сканера особи Face ID, зате є сканер відбитків пальців TouchID. В іншому він запропонує користувачам топову начинку за невисокою ціною і припаде до смаку тим, хто сумує за флагманським смартфонам з невеликими екранами і помірними габаритами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTwitter

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.