Журналіст перевірив автономність смартфона Google Pixel 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Google Pixel 4 надійшли у вільний продаж 15 жовтня. Тим часом експерти вже встигли оцінити камеру новинок, а тепер в мережі з’явилась інформація щодо автономності пристрою під час реальних умов використання, пише 24tv.ua 

За словами журналіста Droid Life, його робочий день починається близько 6:30 ранку, і саме в цей час чоловік знімає смартфон з зарядки.

Раніше всі його пристрої доживали до 11 вечора. При цьому співробітник Droid Life часто використовує Twitter, Chrome і Instagram, а у вихідні на смартфоні грає або дивиться Netflix його дитина.

У чому проблема? Як стверджує журналіст, за весь тиждень тесту Google Pixel 4 жодного разу не вдалося протриматися на одному заряді акумулятора до 8 години вечора. На його думку, батареї 2800 мАг мало для телефону 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інша проблема пов’язана з дисплеєм на 90 Гц. З підвищенням частоти Google надала користувачам Pixel 4 більш плавну роботу інтерфейсу, але на це витрачається більше енергії. Дивлячись на статистику використання екрану, можна помітити, що час роботи дисплея становить 3-4 години в день, після чого заряд батареї залишається на рівні 20-30%.

Єдиний вихід – це відключити 90 Гц на дисплеї, але це одна з головних фішок пристрою. А значить змінювати її заради кількох годин автономної роботи буде невірним рішенням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.