Розкрито обсяг оперативної пам’яті та акумулятора iPhone 11 і 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

10 вересня у Каліфорнії пройшла осіння презентація Apple, на якій показали iPhone 11 і iPhone 11 Pro. Новинки з’являться в продажі вже 20 вересня.

Традиційно, Apple ніколи не розкриває характеристик смартфонів, щодо обсягу оперативної пам’яті та акумулятора. Зазвичай, це з’ясовується пізніше, шляхом аналізу пристроїв фахівцями iFixit.

Але, у Twitter відомий інсайдер @OnLeaks вже опублікував ці дані:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 11 – 4 ГБ ОЗУ і акумулятор 3110 мАг (в XR – 3 ГБ + 2942 мАг)
iPhone 11 Pro – 6 ГБ ОЗУ і акумулятор 3190 мАг (в XS – 4 ГБ ОЗУ + 2658 мАг)
iPhone 11 Pro Max – 6 ГБ ОЗУ і 3500 мАг (в XS Max – 4 ГБ ОЗУ + 3174 мАг)

Згідно з даними компанії, iPhone 11 здатний пропрацювати на годину довше, ніж iPhone XR. У свою чергу iPhone 11 Pro живучіший за iPhone XS на чотири години, а iPhone 11 Pro Max на п’ять годин, ніж iPhone XS Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.