Смартфони на новій платформі Snapdragon 7 Series 5G з’являться в найближчі місяці, перші моделі — у Realme і Redmi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm анонсувала однокристальні платформи Snapdragon 7 Series 5G і Snapdragon 6 Series 5g вчора. Вчора ж повідомлялося, що смартфони на їх базі з’являться на початку 2020 року. Однак за новими даними готові пристрої на нових SoC вийдуть раніше — вже протягом місяця-двох.

Судячи з усього, саме ці платформи мали на увазі виробники смартфонів, коли кілька місяців тому почали масово пророкувати бюджетні моделі з підтримкою 5G. Як повідомив інсайдер в Twitter, самий перший такий смартфон (на базі Snapdragon 7 Series 5G) випустить Realme, і він вийде вже через місяць.

Слова інсайдера підтверджуються вчорашнім переліком партнерів Qualcomm, зацікавлених в Snapdragon 7 Series 5G і Snapdragon 6 Series 5G для своїх смартфонів. Крім Oppo, Vivo, Motorola, HMD Global і LG в нього увійшли Realme і Redmi. Realme, зрозуміло, готує якусь нову модель на Snapdragon 7 Series 5G, ну а у Redmi на базі цієї ж SoC може бути побудований перспективний флагман Redmi K30 — його сьогодні офіційно анонсував глава бренду Лю Вейбинг (Lu Weibing). Анонс Redmi K30 також очікується приблизно протягом місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.