Nvidia GeForce RTX 2080 Ti Super скасовується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новини про те, що Nvidia готує 3D-карту GeForce RTX 2080 Ti Super, зациркулювали з новою силою після того, як у додатку AIDA64 з’явилася згадка перспективної моделі GeForce RTX T10-8 на топовому GPU TU102. Логічно було припустити, що комерційним позначенням цієї моделі буде як раз GeForce RTX 2080 Ti Super.

Але виявилося, що ніякої GeForce RTX 2080 Ti Super не буде, а під позначенням GeForce RTX T10-8 ховається зовсім інша модель. Ця сама модель виявилася в ігровому стрімінговому сервісі GeForce Now: деякі користувачі, що входили в нього, відзначали згадку RTX T10-8. Іншими словами, мова йде аж ніяк не про користувальницьку модель -пристрій призначений для серверів, що забезпечують роботу хмарного сервісу. В такому випадку GeForce RTX T10-8 з великою часткою ймовірності увійде до складу лінійки 3D-карт RTX Tesla.

Звичайно, це зовсім не означає, що GeForce RTX 2080 Ti Super скасовується остаточно і безповоротно, але на даний момент на її існування немає ніяких явних або неявних вказівок. Так що, якщо новий користувальницький флагман Nvidia і вийде, то зовсім не скоро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.