Дешевше та якісніше: DJI представила крихітний дрон Mini 4K

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міні-дрон важить всього 249 грамів і має складний дизайн, завдяки чому його можна з легкістю перевозити в невеликому рюкзаку. Як випливає з назви, візитною карткою DJI Mini 4K стане камера, розташована на триосьовому підвісі: вона оснащується 12-мегапіксельним сенсором із можливістю запису 4К-відео, а також системою електронної стабілізації зображення.

Виробник стверджує, що повного заряду акумулятора в середньому вистачатиме на 31 хвилину використання. Дрон також підтримує можливість передачі HD-відео з низькою затримкою на відстань до 10 кілометрів, а максимальна висота польоту складає 4 кілометри. Крім того, DJI Mini 4K підтримує передові режими Intelligent Flight, Auto Return, Wind Resistance, Return to Home та ін.

Спокійно політати на території Росії поки не вийде через обмеження на запуск будь-яких безпілотних літальних апаратів, які продовжують діяти практично у всіх регіонах країни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість DJI Mini 4K починається із 299 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.