Apple вже восени представить Apple Watch Series 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступне покоління розумних годиників Appel Watch з’явиться вже цієї осені, згідно з останнім прогнозом відомого аналітика Мінг-Чі Куо. Виробництвом OLED-дисплеїв для носимих пристроїв зайнялася японська компанія Japan Display.

У замітці TF International Securities, опублікованій 16 серпня, Куо передбачив, що Japan Display буде поступово збільшувати свою частку замовлень на OLED-дисплеї для Apple Watch, починаючи з 15-20% замовлень в 2019 році і досягаючи 70-80% в 2021 році.

Аналітик вважає, що Apple також буде поступово збільшувати частку поставок OLED-дисплеїв від південнокорейського LG для iPhone, і приверне китайського виробника BOE в якості додаткового постачальника, прагнучи розширити свій ланцюжок поставок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі Apple Watch Series 5, швидше за все, будуть анонсовані в наступному місяці разом з трьома новими iPhone. Імовірно, презентація новинок виробника відбудеться вже 10 вересня.

Куо раніше говорив, що в лінійці Apple Watch з’явиться годинник з керамічним корпусом, проте, не повідомив, яку саме їхнє покоління отримає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.