Названа вагома причина не купувати новий iPad Air 13”

Час читання: < 1 хв.
Названа вагома причина не купувати новий iPad Air 13''

Експертна команда iFixit опублікувала аналіз внутрішнього пристрою нового планшета iPad Air 13”. Все дуже сумно.

Реклама

Згідно з MacRumors, фахівці iFixit за традицією видобули нові девайси Apple, щоб розібрати їх і зробити висновки про ремонтопридатність. Після iPad Pro OLED на їхній робочий стіл потрапив новий 13-дюймовий iPad Air.

Виявилося, що, незважаючи на збільшений розмір, усередині 13 майже не відрізняється від свого меншого побратима. Акумулятори тут теж кріпляться на липких «язичках», що спрощує їх демонтаж, але розкрити корпус айпада так само складно.

Зараз читають  Google Pixel Watch 3 XL - показали новий дизайн з усіма деталями

За результатами розбирання iPad Air 13 отримав вкрай низький бал ремонтопридатності – 3 із 10 можливих. Це означає, що при поломці відремонтувати його буде або неможливо, або дуже дорого. Для деяких користувачів це буде вагомою причиною відмовитись від покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.