Xiaomi не випустить прошивку MIUI 11 для безлічі популярних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час і йде, а разом з ним поліпшується і програмне забезпечення, яке з кожним днем ​​стає все краще і краще. Уже в нинішньому 2019 році китайська корпорація Xiaomi для своїх телефонів випустить операційну систему MIUI 11, заснована яка може бути на різних версіях Android від Google. Відомо, що в новій прошивці користувачів чекає підтримка темної теми оформлення, причому не тільки на системному рівні, але ще і у всіх стандартних додатках. Зважаючи на це розробники сильно змінили зовнішній вигляд безлічі елементів, зробивши його більш привабливим, а інтерфейс більш зручним для постійного використання.

Крім того, в прошивці MIUI 11 користувачів чекає новий екран блокування, який стане можливj кастомізувати на свій власний розсуд, але в певних межах. Також є відомості про те, що нова операційна система підвищить швидкість роботи смартфонів Xiaomi і Redmi, збільшивши загальну продуктивність в іграх, підвищить час автономної роботи і зробить систему безпеки більш надійною, щоб протистояти шкідливому програмному забезпеченню. Очікується, що презентація даної ОС відбудеться в липні-серпні, тоді як перші телефони компанії отримають її лише в жовтні-листопаді.

Нам стало відомо про те, які мобільні пристрої бренду абсолютно точно не будуть оновлені до прошивки MIUI 11. Вони залишилися без підтримки такої в першу чергу через відсутність відповідних драйверів, які дозволяють перенести ці програми на застарілі процесори та інші елементи. За офіційними даними, до нової прошивки не оновляться телефони Redmi Note 4 (MediaTek), Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi Note 3 і Redmi Pro, всім власникам яких належить використовувати існуючу зараз прошивку MIUI 10, так як для всіх цих моделей вона стала останньою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо зауважити, що модель Redmi Note 4 на базі чіпа Qualcomm отримає нову операційну систему в особі MIUI 11, а це в черговий раз доводить, що передчасне припинення підтримки за частиною ПО в першу чергу пов’язано з тим, що компанія MediaTek не випускає актуальні драйвери для своєї продукції, просто забиваючи на неї після випуску на ринок. Саме тому в майбутньому краще ніколи і ні за яких обставин не купувати будь-які смартфони, оснащені будь-якою її продукцією, так як нічим хорошим це гарантовано не закінчиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.