EMUI 10 вийшла для смартфонів Huawei і Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і слід було очікувати, компанія Huawei, а також її дочірній бренд Honor, не стали винаходити нічого особливого нового. Вони взяли існуючі зараз на ринку операційних систем iOS 12 і iOS 13, після чого скопіювали багато елементів з таких, щоб створити свою власну прошивку EMUI 10. Програмний продукт всіх користувачів чекає новий логотип, а також відчутно видозмінений інтерфейс всього інтерфейсу, який став більш привабливим для очей, в порівнянні з існуючим зараз в прошивці EMUI 9.

Зміни зачіпають не тільки зовнішній вигляд інтерфейсу, але ще і більшості стандартних програм, які допрацювали, відчутно поліпшивши їх дизайн. Всі анімації в новій операційній системі стали відчутно більш плавними, а сама ОС стала сильно нагадувати оригінальний Android 10.0 Q від Google. Перемикання між додатками тепер реалізовано трохи інакше, і цей спосіб звичайно ж скопіювали у Apple, тому що тепер для переходу в меню багатозадачності досить виконати жест, який спочатку з’явився ще в 2017 році в смартфоні iPhone X.

Системний шрифт, судячи по зображеннях інтерфейсу, також дуже відчутно змінився, ставши кращим в усіх відношеннях. Програма «Камера» отримала ряд нових можливостей, які дозволяють швидко змінювати експозицію, колірну температуру, ступінь розмиття і ряд інших параметрів. Крім того, тепер користувачі можуть регулювати інтенсивність застосування фільтра з будь-яких стандартних. Стверджується, що EMUI 10 вийде для 17 моделей смартфонів Huawei і Honor, а включає цей список в себе як флагманські моделі, так і такі, які входять в середню цінову категорію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.