Xiaomi випустила дитячу Bluetooth-колонку вартістю $ 22

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року Xiaomi анонсувала дитячу іграшку Mi Bunny Storyteller Mini з вбудованим накопичувачем для завантаження музики. Нова версія отримала вбудований модуль Bluetooth і перетворилася на повноцінну портативну колонку.

Гаджет у вигляді фірмового кролика Xiaomi розрахований на дітей у віці до 6 років. Він укладений в міцний корпус з ABS-пластика. Шапка і вушка зроблені з харчового силікону, здатного витримати натиск ріжучихся зубів малюка. Об’єм пам’яті збільшився з 8 до 16 гігабайт, також з’явилася можливість прослуховування аудіо зі смартфона. Компанія співпрацює з китайським сервісом Jiqid для завантаження дитячих аудіоказок, веселих пісеньок, колисанок і програм вивчення слів. Це зроблено швидше для зручності, так як контент можна брати з будь-яких джерел.

У пристрої доступно 20 варіантів заспокійливих звуків, які допоможуть дитині заснути. Кролик управляється за допомогою кнопок на корпусі. Нижня включає кольорове підсвічування вушок, яка пульсує в такт музиці. Всередині знаходиться 40-мм динамік і акумулятор ємністю 800 мАг. Час автономної роботи виробник не уточнює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На домашньому ринку нова версія Xiaomi Mi Bunny Storyteller Mini коштує ті ж 149 юанів, це близько $22 (600 грн.) за поточним курсом. На популярних онлайн-майданчиках оригінальна модель MITU Mini Story Teller без Bluetooth обійдеться як мінімум в $30 (830 грн.).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.