Xiaomi Redmi Note 7 надходить у продаж: технічні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч з моменту початку 2019 року і пройшов всього один тиждень, проте компанія Xiaomi вже щосили готується до презентації своїх нових мобільних пристроїв, які ризикують стати самими справжніми хітами. Однією з її наступних новинок стане апарат під назвою Xiaomi Redmi Note 7, який отримає корпус зі скла, подвійну основну камеру і можливо навіть підтримку бездротової зарядки. 7 січня, цей телефон початкового рівня був помічений в бенчмарку Geekbench.

Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 протестували в популярному синтетичному тесті, завдяки чому вдалося з’ясувати його технічні характеристики, нехай і не всі. Так, зокрема, мобільний пристрій оснащено восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 660 з тактовою частотою 2,0 ГГц, а також 6 ГБ оперативної пам’яті. Не доводиться сумніватися в тому, що придбати цей апарат покупці гарантовано зможуть в версіях з 64 ГБ і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

В даний час зустріти такий чіпсет можна і в деяких інших телефонах бренду, в список яких входять Mi A2 і Mi 8 Lite. Назвати цей процесор «бюджетним» просто не можна, тому що він забезпечує вкрай велику обчислювальну потужність, якої з запасом вистачає для вирішення будь-яких повсякденних завдань. У одноядерному режимі смартфон Xiaomi Redmi Note 7 набрав 1 462 бали, тоді як в багатоядерному – 4 556 балів. Серед модулів користувачів чекають 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS і GLONASS.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоч відомостей про вартість даного телефону поки що і немає, також як і точних термінів презентації, але цілком собі очевидно, що даний апарат покажуть публіці вже в найближчі кілька тижнів, а коштувати він буде не більше ніж $ 250. Компанія-виробник зробить ставку на максимальну продуктивність відносного доступної ціни. Доповниться вся ця картина новітнім програмним забезпеченням в особі прошивки MIUI 10 на базі операційної системи Android 9.0 Pie, тобто найновішою з усіх, які Google випустила.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.