Nokia 9 PureView розчарує всіх покупців своїми функціями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2 січня 2018 року, вдалося з’ясувати вкрай неприємні подробиці про флагманський мобільний пристрій під назвою Nokia 9 PureView. Повідомляється, що даний апарат покажуть публіці вже в першому кварталі нинішнього року, тобто до кінця березня, проте його основою стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630 і модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с.

Цей процесор був представлений ще в грудні 2017 року, а протягом всього 2018 року його впроваджували в свою продукцію виробники флагманських моделей мобільних пристроїв. Виходить, що HMD Global вирішила встановити в унікальний телефон Nokia 9 PureView застарілий процесор, що гарантовано до жаху розчарує всіх покупців. Таку особливість можна було б пробачити, але є один великий нюанс, а складається він в ціні, тому як коштувати цей апарат буде близько $ 900.

Очевидно, що віддаючи таку велику суму грошей покупці б хотіли, щоб смартфон був топовим по всіх відносинах, але нічого подібного не трапиться. Втім, як запевняє інсайдер @LeaksNokia, вже в третьому кварталі 2019 року компанія HMD Global представить і запустить в продаж модель Nokia 9 PureView на базі сучасного чіпа Snapdragon 855 з частотою 2,9 ГГц, графікою Adreno 640 і модему X50 з підтримкою 5G. Вона буде коштувати ще більше, а її продажі стартують в кінці серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.