Xiaomi Mi Max 4: технічні характеристики, особливості, ціна і дата виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що смартфон Xiaomi Mi Max 4 отримає 6,9-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD +, а доповнений він виявиться восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 710 з тактовою частотою 2,2 ГГц з графічним прискорювачем Adreno 616. Крім цього, новинка зможе похвалитися 4/6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, роз’ємом USB Type-C, а також, крім того, модулями зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і GLONASS.

Чи буде в цьому мобільному пристрої модуль NFC – невідомо, але така ймовірність існує. Повідомляється, що однією з ключових особливостей Xiaomi Mi Max 4, поряд з величезним дисплеєм, стане потрійна основна камера, що володіє здатністю 32 Мп, тоді як на лицьовій частині користувачів чекає 8 Мп фронтальна фотокамера з програмним сканером особи Face Unlock. Корпус телефону виявиться виконаний з металу, а всередині нього знайдеться місце для акумуляторної батареї ємністю 5600 мАг.

Вона отримає підтримку технології швидкої зарядки Quick Charge 3.0. Відомо, що прямо «з коробки» з самого старту продажів на мобільний пристрій в особі Xiaomi Mi Max 4 буде встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie у вигляді прошивки MIUI 10. Повідомляється, що початкова конфігурація смартфона з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ надійде в продаж за ціною в $ 250, а для покупки цей апарат стане доступний у другому кварталі 2019 року, тобто в період з квітня по червень. На жаль, але вбудований в дисплей сканер відбитків пальців даний телефон не отримає, також як і будь-які інші особливості, начебто захисту від води і пилу за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.