Huawei Mate 20 здивував користувачів своєю живучістю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 18 листопада 2018 року, експерти з видання PhoneArena опублікували оновлену версію рейтингу часу автономної роботи передових мобільних пристроїв. У списку з’явився Huawei Mate 20, якому вдалося дуже сильно відірватися від своїх найближчих конкурентів. Цей апарат на одному заряді по рівних умовах з іншими пропрацював 14 годин 25 хвилин. До цього моменту лідером рейтингу був iPhone XR з показником в 11 годин 1 хвилину.

Для порівняння, iPhone Xs Max працює на одному заряді тільки 9 годин 34 minutes, в той час як Samsung Galaxy Note 9 – 8 годин 56 хвилин. Не можна не помітити, що тестування телефонів експерти роблять за допомогою спеціального програмного забезпечення, яке фіксує роботу при однаковій яскравості екрану. Найгіршим телефоном по частині автономності є LG V40 ThinQ, якому не вдалося пропрацювати більше 6 годин 21 хвилину. Цей показник удвічі гірший, ніж у телефону від Huawei.

Що ж стосується часу автономної роботи від стандартного зарядного пристрою, що входить в комплект поставки, то і тут Huawei Mate 20 показав себе дуже добре, причому навіть краще за всіх конкурентів. На повну зарядку йому треба було всього 98 хвилин, в той час як iPhone Xs Max цілих 209 хвилин, а Samsung Galaxy Note 9 – 109 хвилин. У флагманів iPhone XR і Google Pixel 3 XL на це пішло 192 хвилини і 123 хвилини відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtopmob.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.