Huawei Mate 20 вразив своєю потужністю і займає перше місце в рейтингу AuTuTu 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години популярний і відомий у всьому світі бенчмарк AuTuTu виклав в мережу список найбільш продуктивних смартфонів, що працюють під управлінням різних версій Android. Перше місце в ньому зайняв Huawei Mate 20, якому вдалося встановити рекорд по частині обчислювальної потужності за рахунок процесора Kirin 980. На другому і третьому місцях розташувалися Mate 20 Pro і Mate 20 X, які також оснащені даними восьмиядерним чіпом, що володіє неймовірно високою обчислювальною потужністю і нейронних сопроцессором NPU.

Потім, на четвертому місці, знаходиться Xiaomi Black Shark Helo (другого покоління), а слідом за ним йде Xiaomi Black Shark (першого покоління). Вони обидва мають восьмиядерний процесором Qualcomm Snapdragon 845, але навіть з урахуванням розгону потужності даного флагманського чіпа не вистачає для повноцінної конкуренції з Kirin 980 від китайської корпорації Huawei. На шостій позиції знайшлося місце для Meizu 16th, тоді як сімку замкнув OnePlus 6, запущений в продаж ще півроку тому.

На восьмому місці опинився Asus ROG Phone, тобто один з кращих на ринку ігрових смартфонів. У нього «під капотом» передове технічне оснащення і унікальна запатентована система охолодження. На дев’ятій позиції топ-10 найпотужніших в світі смартфонів на Android розташувався маловідомий телефон Smartisan Nut R1, а десятку замикає Nubia Z18. Різниця в продуктивності всіх мобільних пристроїв з рейтингу не перевищує 5%, тобто її можна вважати несуттєвою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.