Мрія мільйонів: бюджетний Nokia 3.1 Plus з подвійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що смартфон Nokia 3.1 Plus стане частиною модельного ряду Android One, причому прямо з коробки на нього буде встановлена ​​остання операційна система від Google, якій в даний час є Android Pie. Відомо, що смартфон отримає 6-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1440 на 720 пікселів (HD +), подвійну основну (13 Мп + 5 Мп) і 8 Мп фронтальної камери, роз’єм USB Type-C, а також акумуляторну батарею ємністю 3500 мА з підтримкою швидкої зарядки.

На тильній кришці телефону знайшлося місце для сканера відбитків пальців круглої форми. Логотип компанії-виробника можна зустріти не тільки на тильній кришці, але ще і на лицьовій частині – прямо над екраном, що гарантовано порадує фанатів бренду Nokia. Апаратною основою смартфона, швидше за все, стане 8-ядерний процесор від MediaTek. За рахунок низької ціни на рівні $ 150 – $ 220, цей апарат стане самим справжнім хітом і мрією мільйонів людей, дозволити собі виконати яку зможе кожен.

Входження будь-якого мобільного пристрою в модельний ряд Android One означає повну відсутність будь-яких доповнень від виробника, тобто операційна система буде працювати саме так, як задумала Google. Очікується, що офіційний анонс Nokia 3.1 Plus відбудеться вже в кінці жовтня, проте підтверджень цьому поки що немає. Новинку гарантовано можна буде купити в Європі, Індії та низці інших країн світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.