Неймовірний смартфон Xiaomi Mi Note 4 отримав дату презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo топ-менеджер Xiaomi повідомив про те, що компанія збирається зовсім скоро представити публіці новий мобільний пристрій під назвою Mi Note 4. Цей апарат увійде у флагманську лінійку, але при цьому отримає, швидше за все, процесор Snapdragon 710, а не топовий Snapdragon 845. Однією їх особливостей майбутньої новинки стане спеціальна окрема кнопка для запуску, призначена для запуску голосового помічника Xiao AI.

Як стало відомо від офіційного джерела, офіційна презентація флагманського в усіх відношеннях смартфона під назвою Xiaomi Mi Note 4 відбудеться 15 жовтня, тобто одночасно з мобільним пристроєм Mi Mix 3. Останньому приписують майже повністю безрамковий дисплей, що займає більше 93% площі на лицьовій частині, висувну фронтальну камеру, сканер відбитків пальців в екрані і навіть повноцінний 3D-сканер особи.

Не виключено, що новинка в особі Mi Note 4 також зможе похвалитися, наприклад, вбудованим в екран дактилоскопічний модулем, або ж чимось ще. Говорити про технічне оснащення цієї моделі не доводиться, тому що ніяких даних про це поки що немає. Не виключено, що вони з’являться в недалекому майбутньому. Зараз можна лише припустити, що головною особливістю нової моделі стане потрійна основна камера, яку Xiaomi раніше ніколи не впроваджувала в свої фірмові смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.