iPad 2018 року вийде з чубчиком, але без кнопки «Додому»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iOS 12 стала доступною для скачування 17 вересня. У новому програмному забезпеченні для iPad користувачі побачили несподівані зміни, які, на думку журналістів Phonearena, можуть стати натяком на довгоочікуваний iPad 2018 року.

В iOS 12 змінилося розташування інформації у верхній частині дисплея. Час і дата змістилися на лівий край, а індикатор мережі, назва оператора і значок батареї – на правий. Як відзначають журналісти, вільний простір в центрі верхньої частини дисплея в майбутньому може бути використано для «чубчика». Це означає, що iPad 2018 року, цілком ймовірно, втратить кнопки додому, а замість сканера відбитків пальця з’явиться технологія Face ID, захована за цим самим «чубчиком».

Непрямим підтвердженням того, що в iPad 2018 року не буде кнопки «Додому», це зміни у відкритті «Центру управління». Тепер, щоб викликати це меню, потрібно свайпнуть по екрану з правої верхньої частини вниз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що презентація нового планшета Apple пройде в другій половині жовтня 2018 року. Разом з оновленим iPad, за словами експертів, можуть бути також представлені AirPods другого покоління і бюджетний 12-дюймовий MacBook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.