Стало відомо дату презентації концептуального смартфону Honor Magic 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor на виставці IFA 2018 поділилася деякими подробицями про концептуальний смартфон Honor Magic 2. А зараз виробник офіційно оголосив дату анонсу новинки.

Відповідно до опублікованого постеру, Honor Magic 2 представлять в Китаї 26 жовтня. Як вже відомо, новинка отримає висувну частину корпусу, схожу на таку має

Oppo Find X . Смартфон з таким форм-фактором також готує компанія  Xiaomi  і Lenovo .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor Magic 2 повинен отримати 6-дюймовий безрамковий AMOLED-дисплей і новий 7-нанометровий процесор Kirin 980 з чіпом NPU для обробки завдань ІІ. Крім цього, новинку повинні оснастити сканером відбитків пальців в екрані і технологією швидкої зарядки Magic Charge потужністю 40W. Якщо вірити чуткам, цінник смартфона буде в районі $ 600.

Нагадаємо, в жовтні також проведе свій презентацію компанія Huawei, на якій покаже флагманську лінійку смартфонів Mate 20.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛО AndroidPure

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.