Стала відома глобальна проблема для смартфонів через мережу 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі все більше з’являється гаджетів з підтримкою таких мереж, але рано чи пізно виробникам доведеться вирішувати проблему перегріву пристроїв.

Мережа 5G в порівнянні з колишніми версіями створять різке збільшення швидкостей передачі інформації з пропускною спроможністю 20 Гб / с. Обмін даними на такій величезній швидкості призведе до істотної навантаженні електронної частини апаратів. У зв’язку з цим компаніям, які розробляють смартфони, доведеться внести масштабні зміни в структуру винаходів для недопущення перегріву. У майбутньому смартфони стануть оснащувати додатковими теплорозподільниками, крім того, творці будуть використовувати і теплові трубки. Уже зараз гаджети з підтримкою 5G виробляють фірми Lenovo, Oppo, Samsung та інші.

Раніше ЗМІ писали, що користувачі США масово почали відмовлятися від впровадження 5G в зв’язку з побоюваннями захворіти на рак. У містечку Мілл-Велл люди написали звернення до влади, виступивши проти розвитку технології.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОvladtime.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.