Xiaomi Mi Mix 3 радикальні зміни дизайну, втрата бічних рамок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити витокам китайських інсайдерів, то менше ніж через місяць відбудеться прем’єра Xiaomi Mi Mix 3 . Є й передбачувана дата майбутньої прес-конференції – 15 вересня. А напередодні анонса в мережі триває калейдоскоп з рендерів і фотографій майбутнього флагмана. Чергове джерело опублікувало комп’ютерне зображення смартфона.

Якщо уявити себе на місці дизайнерів компанії, то вони могли зробити ставку на те, що Xiaomi Mi Mix 3 куплять тільки заради дизайну. Пам’ятайте, коли з’явився Mi Mix і всі ахнули? Тепер такий безрамковий стиль пішов в маси, а Xiaomi продовжує удосконалювати первістка «зрізуючи» рамки. Апогеєм цього всього повинен стати тонкорамковий мобільник, який позбувся рамок і де вся фронтальна панель «один суцільний дисплей». У такому виконанні смартфону не залишилося місця для фронтальної камери, що могло підштовхнути інженерів до реалізації висувного модуля для неї.

Виглядає такий Xiaomi Mi Mix 3 ефектно, але дуже схоже, що це черговий плід фантазії і праці концептороба. Куди реалістичніше виглядають вчорашні знімки флагмана, який все ж отримав тонкий відступ нижче екрана.  

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandro-news

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.