Вражаючий Xiaomi Pocophone F1 показали на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi готує до дебюту Pocophone F1. Про ще не анонсований гаджет вельми охоче розповідають інсайдери і вже говорять, що для виконання місії агента китайського впливу йому вирішили зменшити цінник до тих величин, щоб в результаті запропонувати найдоступніший апарат на Snapdragon 845. Правда, в спробі здешевлення виробник міг піти на те, що тильна панель буде виконана з пластика. Принаймі, ряд ресурсів зробили подібне припущення після вивчення фотографій, що були опубліковані раніше. А сьогодні на порядку денному – відео, де Pocophone F1 протестували в бенчмарку AnTuTu.

Через синтетичний тест прогнали модель з SoC Snapdragon 845, 6 Гб оперативної пам’яті і 64 Гб постійної, подвійною камерою на 12 Мп + 5 Мп, фронтальним об’єктивом на 20 Мп і акумулятором ємністю 4000 мАг. Підсумковий бал – 258149. Чи не рекорд і не кращий результат серед всіх смартфонів на базі топової платформи Qualcomm. Якщо порівнювати з топ-10 найпотужніших Android-смартфонів липня, то Xiaomi Pocophone F1 перевершує тільки Sony Xperia XZ2, що займає 10 рядок рейтингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОandro-news

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.