Розкрито всі характеристики флагмана Xiaomi Mi 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За інформацією профільного порталу Techienize, до них в руки потрапив знімок з характеристиками майбутнього флагмана Xiaomi Mi 8. Новій інформації хочеться вірити, тому що свіжі дані мало чим відрізняються від минулих витоків про смартфон.

Якщо вірити знімку, товщина корпусу Xiaomi Mi 8 складе 7,8 мм, а вага 172 грами. Апарат отримає IPS Full HD + екран на 6,2 дюйма, процесор Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, модемом X20 LTE і графікою Adreno 630. В роботі йому допомагають 6 гігабайт оперативної пам’яті і 128 гігабайтів вбудованої пам’яті (ймовірно буде ще версія на 64 гігабайти). Основну здвоєну камеру забезпечили модулями на 20 і 16 Мп з діафрагмами f /1.7 і f /2.0 відповідно. Селфі-камера отримає датчик зображення на 16 мегапікселів і апертуру f /2.0. USB Type-C. Обсяг батареї – 3300 мАч з технологією швидкої зарядки. Управляє новинкою ОС Android 8.1 Oreo з рідною оболонкою MIUI з підтримкою функції Project Treble.

Анонс Xiaomi Mi 8, а не Mi 7 відбудеться вже 31 травня в китайському місті Шеньчжень. Вважається, що китайці назвали флагман Xiaomi Mi 8, тому що він повністю перевершив всі їх очікування і скидається на флагман з майбутнього. Можливий цінник за версію на 64 ГБ складе 470 доларів США. Крім флагмана, Xiaomi можливо покажуть фітнес-трекер Mi Band 3 і оболонку MIUI 10 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTechienize

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.