Чутки: 12,9-дюймовий iPad Air буде оснащений mini-LED дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Росса Янга, генерального директора дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants, 12,9-дюймовий iPad Air, анонс якого очікується у травні, буде оснащений mini-LED дисплеєм, як і поточна 12,9-дюймова модель iPad Pro.

Існуючий 10,9-дюймовий iPad Air комплектується традиційною РК-панеллю, а перехід на технологію mini-LED дозволить збільшити яскравість для HDR-контенту, зробити глибшим чорний колір та багато іншого.

Враховуючи, що Apple не має запасів 10,9-дюймових mini-LED дисплеїв, цілком імовірно, що менший iPad Air, як і раніше, буде оснащуватися РК-панеллю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Янг розкрив цю інформацію в пості , опублікованому сьогодні на соціальній медіаплатформі X. За його словами, в 12,9-дюймовому iPad Air будуть використовуватися панелі mini-LED, що залишилися від 12,9-дюймового iPad Pro, а як ще одна перевага він назвав нижче енергоспоживання.

Очікується, що наступні 11- і 12,9-дюймові моделі iPad Pro перейдуть з mini-LED на OLED-дисплеї. Анонс нових iPad Pro також очікується у травні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.