У мережі з’явилося зображення Nokia 3 (2018)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Nokialatest поділився зображенням, на якому показано невідомий смартфон HMD Global. Швидше за все, це нова версія Nokia 3 (2018).

На знімку видно задню панель пристрою. Вона трохи нагадує смартфони Lumia. На ній видніються вирізи для камери, спалахи і сканера відбитків пальців. Крім цього, нижче є логотип компанії і напис «Android One».

Раніше повідомлялося , що Nokia 3 (2018) буде працювати на Android 8.0 Oreo «з коробки». На жаль, поки немає ніякої інформації про характеристики девайса. Але можна припустити, що смартфон оснастять чіпом Snapdragon 400-серії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global призначила презентацію на 29 травня в Москві. Швидше за все, на ній і покажуть Nokia 3 (2018) і, можливо, Nokia 5 (2018) .

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОNokialatest

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.