Google Chrome на iPhone починає працювати по-новому

Google Chrome на iPhone починає працювати по-новому
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google запустила нову опцію у своєму браузері Chrome для користувачів пристроїв Apple. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, нова опція особливо актуальна останнім часом, коли активізувалися різні види кібершахрайства. Вона перевіряє всі посилання, які трапляються користувачеві, в режимі реального часу – раніше система Google Safe Browser перевіряла їх щогодини за списком, що оновлюється на самому пристрої.

Google Chrome на iPhone починає працювати по-новому

Нововведення дасть змогу миттєво блокувати доступ до шахрайських, шкідливих і фішингових сайтів, щойно експерти з кібербезпеки їх викриють. Google планує скоротити кількість випадків фішингу серед користувачів Chrome на 25% завдяки апдейту. Якщо раптово побачите ось таке яскраво-червоне вікно – не лякайтеся, браузер просто активував захист від підозрілих сайтів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі нововведення доступне для власників iPhone і Mac, а для Android воно буде випущено до кінця березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.