У мережі з’явилися креслення майбутнього iPhone 16 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійшли в мережу CAD-файли нового iPhone 16 Pro, розкриваючи деталі дизайну і функціональності наступного флагмана від Apple. Одна з найпомітніших новинок – додаткова кнопка Capture Button, яка буде використовуватися для захоплення фотографій і відео. Кнопка імовірно буде сенсорною, замінюючи функції кнопок гучності, які використовуються досі.

Новий iPhone 16 Pro також матиме кілька відмінностей у розмірах порівняно з попередньою моделлю 15 Pro. Він стане трохи більшим, з розмірами 149.6 x 71.4 x 8.4 мм, проти 146.6 x 70.6 x 8.25 мм у попереднього покоління.

Ще одна зміна, яка очікується, це збільшення діагоналі дисплея з 6.1 до 6.3 дюймів. Телеоб’єктив також отримає п’ятикратне збільшення, як у 15 Pro Max, а роздільна здатність ультраширококутної камери збільшиться з 12 до 48 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак варто зазначити, що поки ці відомості є неофіційними і не підтверджені компанією Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.