Realme презентувала бюджетний смартфон із камерою 128 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme провела презентацію бюджетних смартфонів нової 12-ї лінійки, оснащених камерою 128 Мп.

Модельний ряд складають пристрої Realme 12, 12 Pro і 12 Pro Plus, пише GizmoChina. Відмінною особливістю гаджета є шкіряна задня поверхня з круглим блоком камер, що складаються з датчика на 108 Мп і датчика глибини на 2 Мп. Ще одна камера на 8 Мп розташувалася на передній панелі.

Продуктивність смартфона забезпечує чипсет MediaTek Dimensity 6100 Plus SoC у парі з модулем оперативної пам’яті на 6 або 8 гігабайт. Акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг має підтримку швидкої зарядки 45 Вт. Вартість Realme 12 в Індії починається з 17 тисяч рупій, що становить близько 205 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.