Samsung дозволила спробувати Galaxy AI всім охочим – навіть з iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung додала свій нейромережевий пакет Galaxy AI в рекламну утиліту OneUI.

Багато хто пам’ятає, що у Samsung є веб-додаток Try Galaxy, який імітує роботу фірмової оболонки OneUI і доступний на спеціальному веб-сайті всім охочим. Досі там можна було ознайомитися тільки з інтерфейсом ОС, але тепер з’явилася нова опція.

Згідно з джерелом, Samsung додала в Try Galaxy свій нейромережевий пакет функцій Galaxy AI. Схоже, компанія робить на нього велику ставку: навіть власники iPhone можуть спробувати Live Translate, Chat Assist, Note Assist, Photo Assist і Circle для пошуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зрозуміло, повноцінно покористуватися фічами в реальному часі Samsung вам не дасть. Після натискання на кожен значок користувач побачить заздалегідь змодельований процес – це своєрідні демонстраційні сценарії, які допомагають зрозуміти, як працює функція, але не дають використовувати її в своїх цілях. Купи, потім отримаєш.

Щоб спробувати оновлений Try Galaxy, перейдіть на веб-сайт застосунку за допомогою Safari на iPhone або Chrome на Android, після чого додайте веб-додаток на головний екран і запустіть його звідти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.