Apple нарешті прокачає дисплеї базових iPhone, але тільки наступного року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галузеве видання The Elec повідомляє, що iPhone 17 і iPhone 17 Plus отримають OLED-дисплеї LTPO, що вперше забезпечить базові моделі смартфонів Apple підтримкою технології ProMotion і змінною частотою оновлення аж до 120 Гц.

Поточні моделі iPhone 15 і iPhone 15 Plus, а також наступні iPhone 16 і iPhone 16 Plus використовують панелі, тому їхня частота оновлення обмежена 60 Гц, а також у цих пристроях відсутня функція Always-On Dislpay. Технологія ProMotion дає змогу знизити частоту оновлення дисплея до 1 Гц, що забезпечить роботу функції завжди ввімкненого екрана в iPhone 17.

За даними The Elec, китайський постачальник BOE веде переговори з Apple на поставку панелей LTPO для серії iPhone 17. Якщо компанія не зможе надати якісні дисплеї, то Apple, найімовірніше, звернеться до інших постачальників в особі Samsung і LG Display.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.