Samsung випустить перший у світі складаний смартфон із титановою рамкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свіжі інсайди від інформатора Anthony розкривають інтригуючі деталі про майбутній флагман Samsung – Galaxy Z Fold 6.

Нас чекає не просто еволюція, а справжній прорив! Fold 6 стане першим складним смартфоном з титановою рамкою, роблячи його міцнішим, тоншим і ще більш стильним.

Новий шарнірний механізм обіцяє стати надійнішим і легшим, а за проривну міць відповідатиме процесор Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вражає і можлива конфігурація: 16 ГБ оперативки, 1 ТБ постійної пам’яті, ємна батарея на 4600 мАг і захищені Gorilla Glass Armor дисплеї, які стали яскравішими і ширшими.

Любителів фотозйомки порадує потрійна камера з 50-мегапіксельним сенсором, 12-мегапіксельним ширококутником і 10-мегапіксельним телеоб’єктивом з 3-кратним зумом.

Не обійдеться і без інших приємних бонусів: поліпшена підекранна селфі-камера, потужна система охолодження, 7 років оновлень і, звісно ж, фірмові ШІ-функції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.