Чіпсет MediaTek Dimensity 9400 виявився швидшим за попередника на 24%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно інсайдер @ DigitalChatStation опублікував дані про результати тестування флагманського чіпсету MediaTek Dimensity 9400, який демонструє значне зростання продуктивності в порівнянні з попередником 9300 і, як очікується, кине виклик домінуванню Qualcomm у преміум-сегменті.

Одноядерний результат Dimensity 9400 становив 2700 балів, а багатоядерний – 9800, що на 19,3 і 24,7% більше, ніж у 9300 відповідно.

Продуктивність GPU підвищилася на 11,1%, і очікується, що частота кадрів складе 110 кадрів за секунду при роздільній здатності 1440p.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки використанню 3-нм техпроцесу TSMC енергоефективність зросла на 32%.

Процесор є окта-ядерним дизайном 1+3+4, що містить одне основне ядро ​​Cortex-X5, три основні ядра Cortex-X4 і чотири продуктивні ядра Cortex-A720.

Він підтримує пам’ять LPDDR5X та передову обробку штучного інтелекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.