Як почистити WhatsApp для економії пам’яті на телефоні: найкращі способи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Почистити історію месенджера WhatsApp та «розвантажити» пам’ять телефону можна за лічені хвилини. Айті-експерт Сурен Закарян розповів, як це зробити.

Насамперед потрібно зрозуміти, який обсяг пам’яті потрібно звільнити. Наприклад, якщо потрібно звільнити мінімальну кількість, достатньо буде перегорнути кілька чатів і видалити деякі фотографії вручну.

Щоб видалити зайві дані в кожному чаті індивідуально, потрібно в обраному діалозі натиснути на інформацію про користувача і вибрати розділ Медіа. Там можна видалити всі файли або вибрати частину з них», – додав Закарян.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо потрібно звільнити великий обсяг пам’яті, слід скористатися окремими функціями. Наприклад, в iPhone є опція видалення вкладень за категоріями. За допомогою неї можна видалити файли, об’єм яких перевищує 5 гігабайт.

Не зайвим буде заборонити автоматичне збереження файлів на згадку про телефон, додав експерт. У такому разі чистити сховище доведеться набагато рідше.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.