Google Pixel 9 з чипсетом Tensor G4 “засвітився” в бенчмарку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Google Pixel 9 з кодовою назвою “Tokay” був виявлений у базі даних бенчмарка Geekbench. Пристрій продемонстрував високі показники продуктивності і розкрив деталі про новий чипсет Tensor G4.

Згідно з даними, Pixel 9 оснащений восьмиядерним процесором з одним ядром Cortex X4/X5 з частотою 3,1 ГГц, трьома ядрами Cortex A7xx 2,6 ГГц і чотирма енергоефективними ядрами Cortex A5xx 1,96 ГГц. Також вказано графічний чипсет ARM Mali-G715 і 8 ГБ оперативної пам’яті. У Geekbench Pixel 9 показав 1082 бали в однопотоковому тесті і 3121 бал у багатопотоковому.

Це істотний приріст продуктивності порівняно з Tensor G2 у Pixel 7. Очікується, що Tensor G4 буде використовуватися не тільки в Pixel 9, але і в складному смартфоні Google Pixel Fold 2. Усі пристрої працюють на базі Android 14.Pixel 9 вийде щонайменше у двох версіях – базовій і Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі невідомі інші подробиці, як-от розміри екрана, об’єм батареї, камери. Але з огляду на тенденції ринку, ймовірно, Pixel 9 отримає поліпшену камеру, швидке заряджання та інші інновації.Вихід Pixel 9 очікується в жовтні 2024 року, а Pixel Fold 2 може дебютувати трохи пізніше. Tensor G4 показує, що Google продовжує активно розвивати власні чіпсети для смартфонів і планує конкурувати з лідерами ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.