Microsoft додає нову клавішу Copilot в клавіатуру Windows: це перша зміна за 30 років

Час читання: < 1 хв.

Microsoft анонсувала першу в історії зміну клавіатури Windows, додаючи нову клавішу Copilot. Це кардинальне оновлення, яке вважається початком ери ПК зі штучним інтелектом, зазначається на офіційному сайті компанії.

Реклама

Клавіша Copilot не замінить клавішу Windows, а буде новим елементом на клавіатурі, який викликає функцію Copilot, роблячи використання штучного інтелекту легким і доступним. Це нововведення призначене сприяти трансформації роботи зі штучним інтелектом на комп’ютері.

Розробники планують представити клавішу Copilot під час виставки CES, а також на нових комп’ютерах з Windows 11 від партнерів Microsoft. Заявлено, що Copilot допоможе перетворювати ідеї на пісні, створювати зображення та відшліфовані чернетки, а також вносити корективи в налаштування ПК.

Зараз читають  Microsoft закликає не боятися переходу з Windows 10 на Windows 11, розвінчуючи популярні міфи

Microsoft вважає Copilot не лише інструментом, а й повсякденним AI-компаньйоном для роботи та життя. Доступність функції Copilot залежить від ринку та пристрою, а для використання потрібен обліковий запис Microsoft. У випадку, якщо Copilot не активовано, натискання клавіші викличе Windows Search.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОMicrosoft

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.