Samsung Galaxy S21 FE з чипом Snapdragon 888 отримав One UI 6 на базі Android 14

Раніше фірмова прошивка One UI 6 дісталася до Samsung Galaxy S21 FE на базі Exynos 2100.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S21 FE з однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 888 всередині оновився до фірмової прошивки One UI 6.0 на базі операційної системи Android 14. Версію Galaxy S21 FE з чипом Exynos 2100 оновили до One UI 6.1 раніше.

Нагадаємо, що версія Samsung Galaxy S21 FE на базі Qualcomm Snapdragon 888 була випущена в липні 2023 року. А оригінальний Samsung Galaxy S21 FE з Exynos 2100 з’явився набагато раніше, у січні 2022-го.

Важить апдейт переконливо, завантажити доведеться близько 2 ГБ. Крім One UI 6.0 на базі Android 14 він містить оновлення безпеки за листопад 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знайти оновлення можна тут: “Налаштування” -> “Оновлення ПЗ” -> “Завантаження ПЗ”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.