Розкрито головні переваги realme GT 5 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман також встиг засвітитись на фотографіях за тиждень до презентації.

Напередодні швидкого виходу нового флагманського смартфона realme GT 5 Pro глава компанії з маркетингу Сюй Ці підтвердив ключові характеристики цього пристрою.

За офіційними даними, базовий realme GT 5 Pro запропонує 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 256 ГБ всього за 3499 юанів (~$495).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також стало відомо, що realme GT 5 Pro буде оснащений 6,78-дюймовим OLED-дисплеєм з вигнутими краями та роздільною здатністю 1,5K (2780 x 1264 пікселів), спеціальною технологією 8T LTPO з адаптивною частотою оновлення в діапазоні від 0,5 Гц до 144 Гц, а також пікової яскравістю 4500 нит. Крім того, дисплей пропонує ШІМ-затемнення 2160 Гц і частоту дискретизації сенсора 2160 Гц.

Раніше бренд розкрив, що realme GT 5 Pro отримає до 24 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x, 1 ТБ вбудованої пам’яті UFS 4.0 та акумулятор ємністю 5400 мАг з підтримкою провідної зарядки потужністю 100 Вт та бездротової до 50 Вт.

Очікується, що девайс також буде оснащений фронтальною камерою на 32 Мп, основною на 50 Мп із сенсором Sony LYT-808, надширококутною на 8 Мп та перископом на 50 Мп.

Офіційний анонс realme GT 5 Pro відбудеться 7 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.