Xiaomi Pad 7 Pro буде одним із найпотужніших планшетів на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планшет Xiaomi Pad 7 Pro буде вельми і вельми продуктивним. Згідно з витоками, в його основі лежатиме SoC Snapdragon 8 Gen 2.

Інформацію про новинку виявили в Mi Code, тож запуск, ймовірно, не за горами. Крім чудової платформи планшет, що ховається за кодовим ім’ям Sheng, отримає також 144-герцевий 10-дюймовий екран з роздільною здатністю 2367 х 1480 пікселів і чотири динаміки.

У підсумку новинка Xiaomi буде одним із найпродуктивніших планшетів на ринку. Моделей з SoC Snapdragon 8 Gen 2 все ще дуже мало, а з Gen 3 і зовсім поки що немає, і навряд чи з’являться в найближчі місяці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна згадати, що модель Xiaomi Pad 6 Pro оснащена щонайменше 8 ГБ ОЗП і акумулятором ємністю 8600 мА-год, тож нова модель має бути не гіршою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.