Майбутній Samsung Galaxy S24 Ultra засмутить тих, хто його чекає і хоче купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung зробить дисплей майбутнього флагмана вигнутим. Про це пише Phone Arena.
Раніше в мережі з’являлися інсайди і рендери, які показували плоский дисплей і скло екрану на всій лінійці Galaxy S24. Тепер же опубліковані нові подробиці.

Згідно з джерелом, інформатор з X-Twitter з ніком SuperLoader вирішив розчарувати всіх “ждунів” Galaxy S24 Ultra. Він написав:

“У S24 Ultra вигнута (03-0,4 мм) рамка [дисплея]. Не плоска”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так звані “екрани-водоспади” часто лають за спотворення картинки по краях і велику кількість помилкових натискань. Серед великих вендорів спостерігається тренд на плоскі дисплеї: до них повернулися Google Pixel, Apple iPhone і навіть сама Samsung у молодших моделях флагманської лінійки. Однак версію Ultra, схоже, знову оснастять заокругленим дисплеєм, засмутивши всіх, хто сподівався на зворотне.

Крім цього, інсайдер пише, що у смартфона не буде “бороди”: верхня і нижня рамки будуть симетричними.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.