Стало відомо, скільки заробляють співробітники Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Alphabet розкрила, що в середньому співробітники компанії заробляють $ 197 тис. на рік

Це робить Alphabet четвертої за величиною з індексу S & P 500 за виплатами, повідомляє comments.ua з посиланням на Уніан.

На першому місці знаходиться біотехнологічна Incyte Corp., в якій співробітники заробляють $ 253 тис. на рік. Слідом йде Facebook з $ 240 тис., Замикає трійку фармацевтична компанія Vertex Pharmaceuticals – $ 211 тис.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зарплатна війна в двох найбільших технологічних компаніях Alphabet і Facebook є ознакою війни талантів в Кремнієвій долині, де талановиті інженери знаходяться в обмеженій кількості.

Facebook і Google за зарплатою затьмарюють ще одного технологічного гіганта в цій категорії – Amazon, де середній працівник отримує «всього» $ 28,4 тис. Це може бути пов’язано з тим, що більшість з приблизно півмільйона співробітників Amazon розвантажують вантажівки, пускають у хід вилочні навантажувачі і доставляють замовлення – всі вони отримують приблизно ту ж плату, що і робочі на складах інших роздрібних компаній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОbagnet.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.