Ось чому iPhone 15 Pro Max удвічі кращий за Google Pixel 8 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися результати тестування двох флагманів 2023 року – iPhone 15 Pro Max і Google Pixel 8 Pro. Про них пишуть у 9to5Mac.

Раніше ми розповідали, що перед стартом продажів Google таємно заборонила встановлення бенчмарків на Pixel 8. Тепер стає зрозуміло, чому – смартфони показують себе дуже скромно на тлі конкурентів.

YouTube-блогер PhoneBuff провів порівняльний тест продуктивності двох топових смартфонів – Google Pixel 8 Pro і iPhone 15 Pro Max. Результат бентежить: айфон обходить конкурента приблизно вдвічі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось результати тестів Geekbench:

Можна заперечити, що це всього лише синтетика, яка не дає розуміння реальної продуктивності смартфонів. Однак звичайний побутовий тест паралельного запуску додатків і файлів на обох девайсах показав, що iPhone 15 Pro Max справляється з цим набагато спритніше. Pixel з 12 Гб оперативної пам’яті пройшов тест блогера за 3:28 хвилини, а айфон з 8 Гб – всього за 2:48.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.