Чим насправді виявилася проблема вигоряння екрана в iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила оновлення для iOS 17.1, завдяки якому в iPhone 15 Pro вдалося вирішити проблему вигоряння екрана. Але в Apple також пояснили, що насправді вигоряння не було.

За повідомленнями вендора, проблема не апаратна, тобто вигоряння пікселів не було, а програмна. Той дефект, з яким зіткнулися користувачі, називається “ефектом залишкового зображення”, коли на дисплеї зберігаються контури інтерфейсу ОС і додатків. Саме останнє оновлення вирішило цю проблему.

Але не тільки в iPhone 15 Pro і спостерігалося “вигоряння”, і в підсумку було виправлено. Виправлення прийшли також на iPhone 14 і 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.