WhatsApp отримає нову корисну функцію безпеки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У свіжій бета-версії WhatsApp (v2.23.20.4) почалося тестування цікавого нововведення. Воно спрямоване на поліпшення конфіденційності облікових записів: власники Android-версії месенджера можуть використовувати для авторизації дані своєї біометрії замість традиційних паролів.

Нова функція дасть змогу користувачеві увійти у свій обліковий запис WhatsApp на новому пристрої за допомогою сканування відбитка пальця або розпізнавання обличчя, а також PIN-коду або малюнка. Одноразовий пароль при цьому більше не знадобиться.

Щоб активувати нову можливість у тестовій збірці застосунку, необхідно в меню налаштувань перейти в розділ “Обліковий запис”, а потім створити пароль в однойменній вкладці. Після цього WhatsApp попросить вибрати менеджер паролів на пристрої – наприклад, Google Password Manager або NordPass. Коли функція стане доступною для всіх користувачів, поки не повідомляється. Очікується, що це станеться вже в найближчі кілька місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.