Xiaomi 13T розпакували до презентації – відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні прем’єри Xiaomi 13T один з екземплярів смартфона опинився в руках автора YouTube-каналу Vy Vo Xuan. Блогер провів розпакування пристрою і розповів про його ключові характеристики. Крім того, сам виробник опублікував кілька тизерів майбутньої новинки.

Промоматеріали і відеоролик підтвердили чутки про те, що камери 13T і 13T Pro вендор розробляв спільно з компанією Leica. На рекламних зображеннях також видно відомості про пам’ять “прошки” – новинка отримає ОЗП стандарту LPDDR5X і накопичувач UFS 4.0.

У відеоролику з розпакуванням засвітилася базова версія смартфона. На транспортувальній плівці зазначено, що апарат буде оснащений 144-герцевим AMOLED-екраном, 4-нм процесором, захистом від води і пилу за стандартом IP68, а також АКБ на 5000 мАг зі швидкою 67-ватною зарядкою. Автор відео уточнює, що діагональ дисплея, прикритого склом Corning Gorilla Glass 5, становить 6,67 дюйма, а роздільна здатність – 1220×2712 пікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер також повідомив, що смартфон працює під управлінням прошивки MIUI 14 на базі Android 13 і побудований на базі процесора MediaTek Dimensity 8200 Ultra, що працює у зв’язці з 12 ГБ ОЗП. Ця комбінація дає змогу смартфону набрати в бенчмарку AnTuTu 864 880 балів. Роздільна здатність основної камери становить 50 Мп, двох допоміжних – 50 і 12 Мп.

Презентація серії смартфонів Xiaomi 13T відбудеться 26 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.