Google Pixel 8 і 8 Pro: дизайн на відео, ціни та всі подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явився, імовірно, офіційний відеоролик, що демонструє ключові особливості Google Pixel 8 і 8 Pro і модулів їхніх камер. До того ж стали відомі подробиці про технічні характеристики обох моделей, а також їхня очікувана РРЦ на старті продажів, який буде дано вже 4 жовтня.

На початку ролика показані Pixel 8 і 8 Pro в сірому і блакитному кольорах відповідно, при цьому акцент зроблено саме на “прошку”, яка отримає розширений набір функцій зйомки. Наприклад, Audio Eraser видалить зайвий шум з аудіоряду, а Video Boost зробить ролики більш плавними.

Також продемонстровано ручний режим, що дає змогу змінювати налаштування зйомки, включно з ISO і витримкою. Заявлені і вже знайомі користувачам “пікселів” режими Super Res Zoom і астрофотографії. Заодно повідомляється про наявність ШІ-редактора виразів облич людей на фотографіях і можливості переставляти і видаляти об’єкти на знімках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція Safety Check автоматично надішле повідомлення друзям через деякий час, якщо користувач не відзначиться в застосунку і не скасує відправлення заздалегідь. Серед інших можливостей згадуються автовідповідач Google і технологія розпізнавання об’єктів на екрані з автоматично згенерованим описом.

Також у мережі з’явилися характеристики камер Googe Pixel 8…

  • Фронтальна: 10,5 Мп, 1,22 мкм, f/2.2
  • Основна: 50 Мп, 1,2 мкм, f/1.68, 1/1,31″, 8-кратний цифровий зум
  • Ультраширик: 12 Мп, 1,25 мкм, f/2.2, 125,8 градусів

… і Google Pixel 8 Pro:

  • Фронтальна: 10,5 Мп, 1,22 мкм, f/2.2
  • Основна: 50 Мп, 1,2 мкм, f/1.68, 1/1,31″, 8-кратний цифровий зум
  • Ультраширик: 48 Мп, 0,8 мкм, f/1.95, 125,5 градусів
  • Телевік: 48 Мп, 0,7 мкм, f/2.8, 5-кратний оптичний зум і 30-кратний цифровий

Якщо вірити інсайдерській публікації, ціна базової моделі смартфона складе $699, а Google Pixel 8 Pro буде оцінено в $899.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.