Названо найбільш переоцінений смартфон у лінійці iPhone 15

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Щороку Apple представляє нові моделі iPhone, і щоразу ціни на них стають дедалі вищими.

Реклама

Нещодавно був представлений iPhone 15 Pro Max з цінником у $1199, ставши найдорожчим смартфоном компанії. Однак експерти вважають, що саме базова модель iPhone 15 є найбільш переоціненою.

Вартість iPhone 15 становить $799, але, незважаючи на більш доступну ціну, дана модель поступається конкурентам на ринку Android.

Зокрема, пристрій оснащений застарілим 60 Гц дисплеєм, тоді як більшість Android-смартфонів у цій ціновій категорії пропонують 120 Гц екрани. Крім того, iPhone 15 не має функції Always on display.

У сфері фотографій iPhone 15 також не блищить нововведеннями. Хоч у нього і є 48-мегапіксельна основна камера, він позбавлений оптичного зуму і має старий ультраширокий об’єктив.

Порівняно з Android-смартфонами, такими як OnePlus 11 і Galaxy S23, які пропонують оптичний зум, iPhone 15 здається непропорційно дорогим.

Що ж до продуктивності, дана модель iPhone працює на чіпі A16 Bionic, який вже застарів у порівнянні з новітнім процесором Snapdragon 8 Gen 2. Ба більше, акумулятор в iPhone 15 не вирізняється видатною ємністю.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ