Apple підніме ціну лише на один iPhone. І вам доведеться придбати iPhone 15 Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple може підняти цінник лише на модель iPhone 15 Pro Max. Про це пише ZDNet.

Раніше ми писали, що в 2023 році подорожчають обидві Pro-моделі, а базові iPhone 15 і iPhone 15 Plus будуть продавати за старими цінами. Однак тепер з’явився інсайд, що подорожчає лише iPhone 15 Pro Max.

Це логічно, весь найголовнішою причиною підвищення ціни називали перископ, а він з’явиться лише з 15 Pro Max. Отже, всім бажаючим випробувати інновацію від Apple доведеться розщедритися — смартфон подорожчає на $100-300 залежно від конфігурації.

До речі, подорожчання Pro Max дасть друге життя моделі з префіксом Plus. Досі її цінник був надто близько до флагмана, а тепер шанувальникам великих смартфонів мимоволі доведеться придивитися до «плюсу». 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.