У мережі з’явилися фотографії підроблених акумуляторів MagSafe з портом USB-C

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальних мережах з’явилися фотографії підроблених акумуляторних блоків MagSafe з портом USB-C замість Lightning, що, можливо, є натяком на підготовку до випуску такого аксесуара компанією Apple.

Існуючий наразі зарядний блок MagSafe є широко поширеним контрафактним аксесуаром, проте більшість доступних на сьогоднішній день копій оснащені портом Lightning. На останній серії знімків, розміщених у соціальній мережі X (колишній Twitter) і Weibo, зображені ті самі копії, але з портом USB-C.

Очікується, що вся лінійка iPhone 15 вперше відмовиться від Lightning і буде оснащена портом USB-C, а протягом наступного року Apple планує впровадити USB-C в інші пристрої та аксесуари. Наразі незрозуміло, чи планує компанія випустити нову версію акумулятора MagSafe з портом USB-C, але очікується, що разом із виходом лінійки iPhone 15 вона випустить й інші аксесуари, наприклад, зарядний кейс для AirPods Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останньому випуску подкасту The MacRumors Show Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що компанія Apple має намір перейти на USB-C у всій своїй лінійці аксесуарів до наступного року, включно з, ймовірно, і акумуляторами. Судячи з усього, перехід буде відносно швидким, як і перехід на роз’єм Lightning з його появою в 2012 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.